ängelbild-1Änglamassage

Behöver du komma ner i varv och minska stressen i ditt liv, ta hand om dig själv, fylla på med ny energi eller bara njuta för en stund?

Då är det här massagen för dig.

Behandlingen är en kombination av massage, healing och aromaterapi, och har en kraftfull djupgående verkan. Massagen är en mjuk och behaglig massage som löser upp spänningar och smärta i kroppen samtidigt som rörelserna arbetar efter meridianer och akupressurpunkter och frigör kroppens energiflöde. Den mjuka, avslappnande massagen utförs med utvalda eteriska oljor. Jag blandar en ekologisk basolja med olika ekologiska essenser anpassade efter varje tillfälle och individ.

Under behandlingen får du ligga inbäddad med mjuka handdukar med lugn musik i bakgrunden och tända ljus. En härlig doft sprider sig i rummet av de eteriska oljor jag använder.

Denna behandlingsform kan med fördel användas vid t ex fibromyalgi, reumatism eller utmattningssyndrom.

Kom gärna ny duschad då det är bra om man låter oljorna verka ett dygn innan man duschar.

Välkommen att bok tid.

AvspänningsmassageUntitled-4

De flesta människor går omkring med spänningar i musklerna, speciellt i nacke, skuldror och rygg. Ofta är det fråga om spänningar orsakade av stress eller ensidiga rörelsemönster. Det kan även handla om så kallade försvarsspänningar efter olika skador eller trauman. Dessa fysiska spänningar kan med tiden orsaka stelhet och smärta.

Massage påverkar hela kroppen och löser upp spänningar. Regelbunden avspänningsmassage är ett bra sätt att gå ner i varv och lära kroppen att hitta tillbaka till ett naturligt avslappnat tills .

Avspänningsmassagen utförs liggande på massagebänk med lugna och lätta grepp på kroppen. Du kan välja att göra den med eller utan massageolja. Den här massagen är en perfekt arbetsplatsmassage då den kan utföras utanpå kläderna. Under behandlingen får du uppleva lugn och ro för alla sinnen. Avslappnande musik i bakgrunden och dämpad belysning i rummet är viktigt för att du ska få en skön helhetsupplevelse.
Metoden påverkar hela kroppen och löser upp spänningar. Den är ofta effektivt smärtstillande och rogivande dessutom skapar ett välbefinnande i kroppen.
Välkommen att boka tid!

Taktil Stimulering

Taktil Stimulering är en mycket mjuk och skön helkroppsbehandling som ges med långsamma och medvetna strykningar på framsidan och baksidan av kroppen i en viss struktur. Man använder även olika slags tryck samt håller händerna stilla. Genom beröring av huden aktiveras kroppens stora “lugn- och ro hormon” oxytocin.

Som mottagare är du inbäddad under handdukar och ligger på en värmedyna, endast den kroppsdel som skall beröras exponeras. Du upplever känsla av stillhet, vila och trygghet. Behandlingen tar ca 45 minuter och ges med vegetabilisk, kallpressad olja och ev eteriska oljor. Ljusen är tända och du hör avslappnande musik i bakgrunden.

Några effekter av beröring

• skapar lugn och ro på djupet

• minskad halt av stresshormoner

• stärker immunförsvaret

• smärtlindrar

• bättre sömn

• påskyndar läkning av sår

• ökar nyfikenheten

• lindring av depression

• effektiviserar inlärning

• förbättrar minnet

• sänker blodtrycket

• förbättrar matsmältningen

• ökar livsglädjen

taktilTaktil stimulering är väldigt skön för gravida. Jag har gravidkuddar som gör det möjligt för dig som är gravid att även få behandlingen på ryggen.