De flesta av oss önskar att leva ett lugnt och harmoniskt liv. Ett liv fullt med livsglädje och fina relationer. Ett liv där vi känner att vi är i balans i kropp och själ och kan njuta av det vi har.

Av olika anledningar lever de flesta av oss inte med den känslan. Det kan vara arbete, sjukdom, smärta, stress, separationer, utbrändhet och att vi går på autopiloten som gör att vi blir stressade och inte uppmärksamma varken oss själv eller vår omgivning.

Untitled-1

Mindfulnessträning är att nyfiket uppmärksamma vad som sker i nuet utan att värdera och bedöma den. Ett sätt att förhålla sig till livet som motverkar oro och stress och kan lindra smärta Genom att träna mindfulness lär du dig att stilla sinnet, uppmärksamma tankar, känslor och kroppsförnimmelser som i sin tur hjälper dig att göra fler medvetna val. Mindfulness är ett enkelt verktyg men kräver regelbunden träning.

Känner du dig nyfiken och vill veta mer om mindfulness?

Kanske önskar du hjälp att komma i gång med träningen? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse till min kurs Mindfulness i vardagen. Det är en kurs där vi träffas 5 ggr och går igenom grunderna i mindfulness.

Vi lägger fokus på andningen, meditationer, lättare kroppsövningar och vardagsövningar.

65141249_s

I priset ingår: 5 träffar, boken Mindfulness i vardagen, skrivbok med penna, mp3 fil med meditationsövningar, övrigt material och fika. Inga förkunskaper krävs och du kan använda friskvårdsbidraget till mindfulness.

Lev livet här och nu!

Tidigare deltagare ord om kursen och mig som instruktör:

-Jag har fått med mig flera olika verktyg som jag kommer fortsätta använda efter kursen. Camilla är lugn och bra på att förklara.

– Jag tycker jag har fått med mig verktyg. De vägledda meditationerna med Camilla – vilket välmående! Camilla ser och hör alla. Hon har en mjuk personlighet med en portion humor i och en ljuvlig meditationsröst/ Christina

– Har fått med mig flera bra metoder att meditera och hitta tillbaka till här och nu. Camilla är mycket bra som instruktör. Lugn och tydlig. Går gärna fler kurser hos henne/ Lena

-Jag kommer absolut fortsätta med mindfulness då jag efter dessa veckor märker stor skillnad på hur jag hanterar stress. Gillar andningsankare då man snabbt kan få ner sin stressnivå. Bäst var kroppsscanningen hos Camilla. Camilla är mjuk, varm och förtroendeingivande. Hon har en otroligt behaglig röst. Bra att hon går laget runt så även de tysta får prata. Jag hoppas på en fortsättning för att få lära mig mer om mindfulness.