Gravidmassage

Taktilmassage under & efter graviditet

Vad är taktil-behandling?

Taktil behandling är en djupavslappnande beröringsmassage som ges med lätta bestämda strykningar över kroppen enligt ett visst mönster. Hela kroppen masseras mjukt från topp till tå med varm olja.

Hur går det till?

Du ligger inbäddad i handdukar och filt på en varm bänk under hela behandlingen. Jag har en speciell "mammabänk" som gör att du kan ligga på magen & få en skön behandling på rygg & baksidan av benen.

När jag är färdig med behandlingen bäddar jag in dig med täcken och lämnar dig en stund så du får ligga kvar i en harmonisk känsla. Under den tiden kan du känna in din kropp, tankar och känslor i lugn och ro.

Fördelar under och efter graviditeten?

Taktil hjälper dig som är gravid med sömnproblem, stress & oro inför både graviditeten och förlossningen, minska illamående och smärta.

Du får kvalitetstid med dig själv och din mage inför förlossningen. Även efter förlossningen är det bra med taktil eftersom oxytocin hjälper mjölkproduktionen att komma i gång & din kropp & knopp kan behöva lite ompyssling efter det jobb, graviditet & förlossning den gått igenom.


Händer För Dig erbjuder dig som är gravid och nybliven mamma (1 år efter förlossning) Taktil behandling för 400 kr ord 600 kr.

Du kan börja med taktil från vecka 13 sedan kan du gå var 4:de vecka och sista månaden varje vecka om du önskar.

Välkommen att boka din tid till avkoppling och fylla på med ny energi för det är DU värd.