Mina behandlingar

Änglamassage

Behöver du komma ner i varv och minska stressen i ditt liv, ta hand om dig själv, fylla på med ny energi eller bara njuta för en stund?

Då är det här massagen för dig.

Behandlingen är en kombination av massage, healing och aromaterapi, och har en kraftfull djupgående verkan. Massagen är en mjuk och behaglig massage som löser upp spänningar och smärta i kroppen samtidigt som rörelserna arbetar efter meridianer och akupressurpunkter och frigör kroppens energiflöde. Den mjuka, avslappnande massagen utförs med utvalda eteriska oljor. Jag blandar en ekologisk basolja med olika ekologiska essenser anpassade efter varje tillfälle och individ.

Som mottagare är du inbäddad under handdukar och ligger på en värmedyna, endast den kroppsdel som skall beröras exponeras. Du upplever känsla av stillhet, vila och trygghet. Ljusen är tända och du hör avslappnande musik i bakgrunden.

Efter behandlingen önskar jag att du ligger kvar en stund och känner in din kropp och tankar och njuter av att vara avslappnad i kropp och knopp.

Denna behandlingsform kan med fördel användas vid t ex fibromyalgi, reumatism eller utmattningssyndrom.

Kom gärna ny duschad då det är bra om man låter oljorna verka ett dygn innan man duschar.


Behandlingen tar ca 80 minuter + 10 minuter egen tid i vila.


Avspänningsmassage

De flesta människor går omkring med spänningar i musklerna, speciellt i nacke, skuldror och rygg. Ofta är det fråga om spänningar orsakade av stress eller ensidiga rörelsemönster. Det kan även handla om så kallade försvarsspänningar efter olika skador eller trauman. Dessa fysiska spänningar kan med tiden orsaka stelhet och smärta

Massage påverkar hela kroppen och löser upp spänningar. Regelbunden avspänningsmassage är ett bra sätt att gå ner i varv och hjälpa kroppen att slappna av.

Under avspänningsmassagen ligger du inbäddad på massagebänk som är varm och skön. Jag utför massagen med lugna och lätta grepp på kroppen. Jag masserar din rygg, nacke, dina armar och händer och avslutar med lätt ansiktsmassage. Under behandlingen får du uppleva lugn och ro för alla sinnen. Avslappnande musik i bakgrunden och dämpad belysning i rummet är viktigt för att du ska få en skön helhetsupplevelse. 

När jag är klar med behandlingen så lämnar jag dig i rummet och låter dig vila en stund.

Behandlingen tar ca 50 minuter + 10 minuter egen tid i vila.Taktil stimulering

Taktil Stimulering är en mycket mjuk och skön helkroppsbehandling som ges med långsamma och medvetna strykningar på framsidan och baksidan av kroppen i en viss struktur. Man använder även olika slags tryck samt håller händerna stilla. Genom beröring av huden aktiveras kroppens stora "lugn- och ro hormon" oxytocin.

Som mottagare är du inbäddad under handdukar och ligger på en värmedyna, endast den kroppsdel som skall beröras exponeras. Du upplever känsla av stillhet, vila och trygghet. När jag är klar med behandlingen bäddas du in i täcken och får ligga och vila i ca 10 minuter. Jag utför taktil stimulering med vegetabilisk, kallpressad olja och ev eteriska oljor. Ljusen är tända och du hör avslappnande musik i bakgrunden.

Denna behandlingsform kan med fördel användas vid t ex fibromyalgi, reumatism eller utmattningssyndrom och under graviditeten.


Behandlingen tar ca 60 minuter