Mindfulness

Må bra med mindfulness


De flesta av oss önskar att leva ett lugnt och harmoniskt liv. Ett liv fullt med livsglädje och fina relationer. Ett liv där vi känner att vi är i balans i kropp och själ och kan njuta av det vi har.

Av olika anledningar lever de flesta av oss inte med den känslan. Det kan vara arbete, sjukdom, smärta, stress, separationer, utbrändhet och att vi går på autopiloten som gör att vi blir stressade och inte uppmärksamma varken oss själv eller vår omgivning.

Mindfulnessträning är att nyfiket uppmärksamma vad som sker i nuet utan att värdera och bedöma den. Ett sätt att förhålla sig till livet som motverkar oro och stress och kan lindra smärta Genom att träna mindfulness lär du dig att stilla sinnet, uppmärksamma tankar, känslor och kroppsförnimmelser som i sin tur hjälper dig att göra fler medvetna val. Mindfulness är ett enkelt verktyg men kräver regelbunden träning 

Känner du dig nyfiken och vill veta mer om mindfulness?

Kanske önskar du hjälp att komma i gång med träningen? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse till min kurs Mindfulness i vardagen. Det är en kurs där vi träffas 5 ggr och går igenom grunderna i mindfulness.