Nyheter

Semester!

Efter midsommar tar Händer för dig semester.

Då kommer det inte finnas tider att boka på Boka Direkt.

Känner du att det behövs en massage under sommaren så kan du kontakta mig på mobilen: 073-0422038 så kan vi komma överens om en tid som passar oss båda.    Finns jag hemma så tar jag gärna emot dig.                          Jag önskar dig en skön & avkopplande sommar.

Hur hanterar Händer för dig Covid-19

Under dessa svåra tider håller jag öppet som vanligt men med restriktioner. 

Du är välkommen att boka tid under förutsättning att du är helt symtomfri och inte har träffat någon som har uppvisat symtom eller har Covid -19 de senaste två veckorna. När du kommer till mig så finns möjlighet att tvätta händerna och använda handsprit. 

Jag arbetar endast om jag är symtomfri och inte har varit i kontakt med någon som har uppvisat symtom eller har Covid-19 de senaste två veckorna. Jag använder munskydd under vårt möte. Alla ytor desinfekteras mellan varje kund. 

För mig är det viktigt att du känner att Din stund hos mig känns trygg för dig.                                                        Därför tar jag i dagsläget inte någon avgift för sen avbokning om du känner dig osäker på om du kan/vill komma. Viktigt att du avbokar så jag vet att du inte kommer.                                                                             

Jag värnar om dig och hoppas att du värnar om mig också.

2020-02-18

Ny som tränare för Yin yoga på Härnösands Simhall

Det är med glädje jag kan berätta att jag under våren kommer ansvara för Yin yoga pass på Simhallen i Härnösand  två gånger i veckan. 

Yin yogan passar bra som komplement till träning eller om du har ett stillasittande liv. Den är enkel och passar alla åldrar och framförallt om du känner dig stel i kroppen. Om du är stel i höfterna, baksidan eller framsidan av låren eller kanske ryggen kan Yin yoga vara något för dig.

Uppdatering om priser och tider kommer inom kort så håll utkik! 

2020-01-20 

Erbjudande på taktil stimulering för gravida.

Händer för dig erbjuder rabatterat pris på taktil stimulering för gravida för 400kr (ord pris 600kr) (from vecka 13) upp till ett år efter födsel. 

Med hjälp utav en "mamma bänk" har du möjlighet att ligga ned på mage och kan få en skön behandling på rygg & baksida av benen.
 
Taktil stimulering hjälper dig som gravid med sömnproblem, stress & oro, minskar illamåendet och stimulerar mjölkproduktionen att komma igång med hjälp utav oxytocin-aktivering. 

Läs mer och boka behandling HÄR